Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Voit laittaa lomakkeen kautta palautetta, kysyä tuotetietoja tai vaikka pyytää valikoimaan täydennystä, Kiitos palautteestasi.

Usein kysytyt kysymykset

Osa tuotteista on valmiita tuotteita ja ne voidaan pakata ja lähettää samana-,  tai seuraavana arkipäivänä. Suurin osa tuotteista on kuitenkin painotuotteita, jotka painetaan tilausten mukaan. Usein tuote painetaan tilausta seuraavana arkipäivänä ja pakataan tämän jälkeen toimitettavaksi. 

Nimikoituja ja personoituja virheettömiä tuotteita ei voi palauttaa, koska niiden jälleenmyynti on lähes mahdotonta.

Joskus voi tulla toisiin ajatuksiin ja haluaa palauttaa ostamansa tuotteet. Pienille yrityksille pakkaus- ja postikulut ovat iso kuluerä ja asiakkailta perittävä postimaksu kattaa niistä vain osan. Myynnissä on useiden käsityöläisten tuotteita ja palautettujen pakettien kustannukset jakautuvat kaikkien myyjien kustannettavaksi loppupeleissä. Tästä syystä kunnioita kädentaitajaa ja tilaa tuotteet harkiten. 

Voit sopia noudosta tilauksen jälkeen tai ehdottaa noutoaikaa lisätietoja kentässä. Tuotteet voi pääsääntöisesti noutaa arkipäivisin kello 9-15 välillä Tuusulasta.

Tuotteet ovat tällä hetkellä verkkokaupassa myytäviä tuotteita. Muutaman jälleenmyyjän tiedot päivitettään yhteystietojen yhteyteen myöhemmin. Tuotteita voi kuitenkin ostaa pop up myynneistä sekä muutaman kerran vuodessa järjestettäviltä pop up päiviltä. Näistä tapahtumista tiedotetaan erikseen verkkokaupassa, Instagram tilillä ja Facebookissa. 

Jos haluat työharjoittelu paikan Hattarakaupassa tee vapaamuotoinen hakemus palaute osion kautta. Mahdollisuudet harjottelijoiden ottamiseen vaihtelevat sen mukaan, kuinka kiireinen ajankohta on. 

Shopping Cart
Vieritä ylös