Verkkokaupan tuotteita myy Hattarakauppa Oy, y-tunnus 3197229-1,Rajalinnantie 4, 04500 Kellokoski.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Alv-erittely löytyy kassalla ja näkyy kuitissasi eriteltynä.

Tuotteiden maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

MobilePay
Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Jousto
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitusmaksut vaihtelevat hieman tuotteittain. Näet toimitusmaksun kassalla.

Toimitukset

Verkkokaupan tuotteilla on kiinteä 5,90 € toimituskulu.

Osa tuotteista on ennakkotilaustuotteita. Ne toimitetaan tuotetiedoissa mainitussa ajassa. Pääsääntöisesti varastossa olevat tuotteet lähetetään 2 arkipäivän kuluessa.

Saat kuljetusyritykseltä saapumisilmoituksen kun tuotteet ovat noudettavissa. Saapumisilmoitusta varten asiakkaan tulee ilmoittaa puhelinnumero ja sähköpostiosoite tilauksen yhteydessä.

Tuotteiden palautus:

Tuotteet tehdään tilausten mukaan. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus, poislukien asiakkaan omilla tiedoilla painetut tuotteet.

Jos siis tilaat tuotteen räätälöitynä omalla nimelläsi, lapsen syntymätaulun tai muun tuotteet esim. nimikoidun mukin, tuote on mittatilaustuote ja sillä ei ole Kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta.

Palautettavan tuotteen tulee uudenveroinen ja alkuperäispakkauksessa.

Tuotteiden palautuksen yhteydessä, ole ensin yhteydessä sähköpostitse tai viestitse. Virheettömien tuotteiden palautukset tapahtuvat asiakkaan kustannuksella.

Miksi palautus on asiakkaan kustannuksella? Kunnioitathan käsityötä ja tilaat vain tuotteita, jotka haluat pitää. Pienen yrityksen ei ole mahdollista maksaa palautuskustannuksia, jotta myös muiden asiakkaiden tuotteiden hinnat pysyvät kohtuullisella tasolla.

Reklamaatiotapauksissa otathan yhteyttä: unni@hattarakauppa.fi ja sovit palautuksesta.

Kun tuote on palautunut takaisin ja se on tarkastettu, palautamme rahat. Rahapalautuksen muoto sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Jos tilaat tuotteet ja et nouda niitä niin, että paketti palautuu, perimme tästä pakkaus-, lähetys- sekä palautuskulut 12,90€.

Shopping Cart
Vieritä ylös